Zastopstvo

Leta 2000 je podjetje MA-YDI d.o.o. poleg logistike pričelo vršiti uvoz, izvoz, zastopanje in distribucijo surovin ter kemikalij za kemično, farmacevtsko – kozmetično, gradbeno, barvno, gumarsko ter prehrambeno industrijo v Sloveniji ter trgih bivše Jugoslavije (Hrvaška, Srbija, Bosna, Črna Gora, Makedonija…).

V največji meri, smo se v podjetju specializirali za trženje pigmentov, kot so železovi, naravni ter specialni oksidi. Različne surovine ter kemikalije znanih evropskih proizvajalcev LANXESS, EINZA, HEUBACH, PROMINDSA, BROLL, TKK… nudimo z vso potrebno dokumentacijo ter certifikate, prav tako pa nudimo pomoč kupcem v obliki tehničnega servisa.

Za tovrstno poslovanje ima podjetje organizirano skladišče ter prav tako skladišče za nevarne kemikalije, ki se nahaja v Ljubljani. Vse surovine in kemikalije ter njihovo hranjenje pa nadzoruje naš varnostni svetovalec. Prav tako v podjetju konstantno spremljamo razvoj in zakonodajo na področju transporta in trgovine z nevarnimi kemikalijami, kot npr. Zakon o nevarnih kemikalijah in Zakon o prevozu nevarnega blaga (ADR / RID). V največji meri, surovine in kemikalije prevažamo s tovornimi vozili ter železnico, po potrebi pa blago prevažamo tudi pod nadzorom našega varnostnega svetovalca.

viagra