Podjetje

KDO SMO
Organizirani smo kot družba z omejeno odgovornostjo, s sedežem na Ukmarjevi ulici 6, 1000 LJUBLJANA. Kot manjše družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, nudimo kvalitetne storitve ter servis, pod ugodnimi in konkurenčnimi pogoji v okviru veljavnih predpisov v Sloveniji in EU ter beležimo konstantno rast in razvoj na področju logistike ter prodaje surovin in kemikalij.

CILJ PODJETJA
Glavni cilj podjetja je, postati najmočnejši distributer ter zastopnik surovin in kemikalij v Sloveniji, hkrati pa konstantno večati svoj tržni delež na trgih bivše Jugoslavije.
Prihodnost pripada sodobnim, podjetniško usmerjenim družbam, ki skrbno načrtujejo in strateško upravljajo s svojimi storitvami in servisom, hkrati pa ostajajo zvesti tradiciji, ki jih je vodila do poslovne odličnosti.

POSLANSTVO PODJETJA
Poslanstvo podjetja je, poslovnim partnerjem zagotavljati kakovostne in takojšnje storitve ter servis na področju zastopanja in distribucije surovin in kemikalij ter še naprej ohranjati dobre odnose z dobavitelji. Prav tako je naše poslanstvo ohraniti kvaliteto storitev na področju logistike, mednarodnega transporta in skladiščenja.

VIZIJA PODJETJA
V naslednjih letih želimo skleniti nova poslovna razmerja z dobavitelji ter pridobiti čim več generalnih zastopstev na področju surovin in kemikalij ter konstantno iskati nove potencialne kupce.

KONKURENČNE PREDNOSTI
Konkurenčne prednosti podjetja se kažejo v širokem prodajnem asortimanu priznanih proizvajalcev surovin in kemikalij, kratkega dobavnega roka blaga, hitrega in kvalitetnega servisa in svetovanja ter konkurenčnimi cenami na področju zastopstva in distribucije.

———————————————————————————————————————————————

viagra